S-au gasit 7 rezultate cu acest filtru.
Pantofi dama Aerobics din piele grena
Pantofi dama Aerobics, tip mocasini, confectionati din piele naturala, cu aspect marmorat,  de culoare grena, captusiti cu piele naturala, brant special conceput pentru a asigura o aerisire optima a picioarelor, talpa foarte flexibila. Foarte potriviti pentru o tinuta casual.
Pantofi Tamaris maro cu talpa ortopedica
Pantofi dama Tamaris, confectionati din piele naturala, de culoare curry, brant din piele, special conceput pentru a lua forma talpii, talpa ortopedica, de 6 cm. inaltime.
Pantofi dama Caprice negri din piele matlasata
Pantofi dama Caprice, confectionati din piele naturala matlasata, in combinatie cu piele ecologica lacuita (varful pantofilor), de culoare neagra, captusiti cu piele, brant din piele, special conceput sa asigure o aerisire optima a picioarelor, talpa flexibila, toc de 3.7 cm. inaltime, prevazut cu sistem de amortizare a socurilor.
Pantofi dama Marco Tozzi maro cu siret
Pantofi dama Marco Tozzi, confectionati din piele naturala, de culoare maro(mocca), brant moale, special conceput sa asigure un comfort maxim la purtare, talpa joasa, flexibila, sistem de inchidere cu siret. Potriviti oricarui tip de tinuta, de la office, la casual.
Pantofi dama Marco Tozzi negri cu siret
Pantofi dama Marco Tozzi, confectionati din piele naturala, de culoare neagra, brant moale, special conceput sa asigure un comfort maxim la purtare, talpa joasa, flexibila, sistem de inchidere cu siret. Potriviti oricarui tip de tinuta, de la office, la casual.
Pantofi dama Caprice din piele maro inchis
Pantofi dama Caprice, confectionati din piele naturala, de culoare maro inchis, captusiti cu piele naturala, brant din piele, detasabil, special conceput pentru a asigura o aerisire si un comfort optim al picioarelor, toc de 5.5 cm. inaltime. Foarte potriviti pentru persoanele cu picioare late.   
Pantofi Tamaris bej cu siret
Pantofi dama Tamaris, confectionati din piele naturala, de culoare bej (taupe), captusiti cu material textil fin, brant din piele, moale, special conceput sa ia forma talpii, talpa usoara, flexibila; inchiderea se face cu siret elastic (poate fi schimbat cu unul clasic), astfel pantoful devenind mult mai usor de incaltat. Foarte potriviti unei tinute casual.